Szakértők

Azok jelentkezését várjuk, akik csatlakoznának folyamatosan bővülő tanácsadó testületünkhöz és önkéntes alapon, szakértelmükkel, tapasztalatukkal szívesen segítenék az üres budapesti ingatlanok közösségi célú újrahasznosításának ügyét.

Kiknek a jelentkezését várjuk?

> Építészekét és kivitelezőkét: az üres ingatlanok állapotának felméréséhez, a minimális felújítási költségek megbecsüléséhez, a közösségi felújítások művezetéséhez, szakipari munkáinak elvégzéséhez.
> Építészekét, designerekét és grafikusokét: a lehetséges használatba vételi módokat bemutató látványtervek elkészítéséhez.
> Jogászokét, a köztes használat jogi keretrendszerének kidolgozásához, a bérleti szerződések ellenőrzéséhez és az induló közösségi kezdeményezések jogi ügyeinek (pl. szervezet alapítás) kezeléséhez.
> Kommunikációs szakemberekét, a Lakatlan és a Töltsd újra! programok üzenetének minél szélesebb körben való terjesztéséhez, közösségi média felületeink dinamikusabb kezeléséhez.

Miért érdemes csatlakozni?

A Lakatlan és a Töltsd újra! programok a budapesti civil szférával szoros együttműködésben, valamint jelentős nemzetközi partneri hálózatra és tudáscserére támaszkodva jöttek létre. A programban résztvevők számára betekintést kínálunk Budapest egyik legizgalmasabb rehabilitációs projektjébe, emellett dinamikus csapatmunkát, hazai és nemzetközi kapcsolatrendszert, szakmai fejlődést biztosítunk.

Jelentkezéseket rövid önéletrajzzal és a preferált tevékenység(ek) megjelölésével várjuk a lakatlan@kek.org.hu e-mail címre. A tárgyban kérjük feltüntetni: Töltsd újra! szakértő