Önkéntesek

A Lakatlan és a Töltsd újra! csapata várja olyan önkéntesek, gyakornokok jelentkezését, akik az üres budapesti ingatlanok közösségi célú újrahasznosításának érdekében változatos feladatokba kapcsolódnának be.

Lelkesítenek céljaink és aktív részesévé válnál programunknak? Önálló és talpraesett vagy? Szeretnél szakmai tapasztalatot nyerni és értéket teremteni? Jelentkezz önkéntesnek!

Kiknek a jelentkezését várjuk?

> Alapos, az online és telefonos adatgyűjtést, adatfeldolgozást jól bíró önkéntesekét, akik tartósan, legalább heti 4-6 órát tudnak az ügyre szánni.
> Elkötelezett, pörgős fiatalokat, akik egy-egy helykereső közösségi kezdeményezés ügyét sajátjuknak érezve segítik az adott projekt beindítását, és akik tartósan legalább heti 4-6 órát tudnak az ügyre szánni.
> Önkéntes újságíróra, fotósra, videósra, akik alkalmanként segítik a folyamat dokumentációját.
> A közösségi felújítások kétkezi munkásaira, akiknek reményeink szerint 2014 nyarától már tudunk munkát adni.

Mit tudunk nyújtani?

Egy progresszív misszióban való részvételt, sokrétű, értelmes csapat- és önálló munkát, érdekes új kapcsolatokat, szakmai fejlődést, gyakornoki igazolást.

Jelentkezéseket rövid önéletrajzzal és a preferált tevékenység(ek) megjelölésével várjuk a lakatlan@kek.org.hu e-mail címre. A tárgyban kérjük feltüntetni: Töltsd újra! önkéntes