Kiszivárgott a Samsung új kihajthatós telefonja

Hamarosan kezdődik a Samsung saját San Franciscó-i Samsung’s Unpacked eseménye, ahol bemutatják legújabb zászlóshajójukként hadi rendbe állított Galaxy S20 mobilt.

Mindemellett jön egy új Galaxy Foldhoz hasonló hajtogathatós telefon, ami nem oldalirányosan, hanem vertikálisan a régi Motorola telefonokat idéző módon lesz kihajtható. Eddig csak rebesgették a telefon létezését és esetleges bemutatását, de a most kiszivárgott videó hitelesíti a korábbi feltételezéseket, amit Ben Geskin mobilszakíró tett közzé Twitter és a többi közösségi oldalán.

A telefon kijelző paramétereit illetően nem a Fold típusú technológia várható, hanem egy úgynevezett “ultravékony üvegborítás”, amit a Samsung, mint kifejezést le is védetett. A Z Flip-re keresztelt telefon akkumulátorideje nagyobb lesz a Foldhoz képest a kisebb méretű kijelző miatt, viszont összecsukásnál a kijelző középen ugyanúgy bemélyed majd. A feltételes specifikációkból kiderül még, hogy az azonosításra szolgáló rész a készülék oldalán lesz, AMOLED kijelzőt kap, 12 megapixeles ikerkamerát, valamint 15 wattos gyors töltést. A Samsung mérnőkei dolgoznak még egy Apple Airdrop-hoz hasonló fájlátviteli megoldáson, aminek segítségével gyorsan és hatékonyan tudnak adatot cserélni a Galaxy felhasználók Bluetooth-on és hálózaton keresztül. Február 11.-én tartandó eseményen minden kiderül az új készülékekről.

Posztolva a következő kategóriába Tech, Mobil

One thought on “Kiszivárgott a Samsung új kihajthatós telefonja

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>