A Samsung bemutatta legújabb összehajthatós telefonját.

Leleplezte a Samsung legújabb telefonját összehajthatós kategóriában, ami a korabeli összecsukhatós telefonok hangulatát idézi a 90-es évekből, amiknél a telefonálás befejeztét egy könnyen összecsukás zárta és trendnek számított a maga korában.

A Galaxy Z Flipről már írtunk előző cikkünkben, ahol lényegében már kiszivárgott minden a telefonról. A Z jelzés egy új termékpalettára utal, ami a jövőben megjelenő további összehajtható okos telefonok jelzésére szolgál. Az S telefonok továbbra is a csúcs készülékek névjegye, az A az átlagos felhasználóknak, míg a Note és S pen jelzésűek az üzleti felhasználásban tevékenykedőket próbálja megcélozni.

A Z flip összehajtott állapotában egy smink tükör nagyságát reprezentálja, ami kényelmesen elfér a szűk nadrágúak zsebében is. Felhasználási területe annyival bővült, hogy asztalra téve félig összecsukott állapotában alkalmas hyperlapse videók készítésére, valamint egyéb média tartalmak fogyasztására, aki érez magában annyi bátorságot, hogy ekkora méretű kijelzőn filmezzen. Összecsukott állapotában kész szelfi képek készítésére is.

A kijelző ultravékony üvegből készült, ami a gyártó ígérete szerint 200 ezer összehajtást tesz lehetővé. További előnye az új zsanérnak, hogy a port és egyéb szennyeződéseket egyszerűek kisöpri. Ez az első 21,9:9 képarányú telefon a Samsungtól, amin nagyon jól mutatnak fotók és a 4k videófelvételek. A telefon támogatja a vezeték nélküli töltésmegosztást. 3300mAh kapacitású dupla akkumulátort kapott, ami a tesztek során kiderül, hogy valójában mennyit bír a hétköznapi használatok során.

A telefon február 21-től lesz elérhető Magyarországon annak, aki képes érte kifizetni 539.000 Ft-ot.

Posztolva a következő kategóriába Mobil

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>