Leleplezték a Samsung Galaxy S20 telefont

Menetrendszerűen megérkezett a Samsung S sorozatának legújabb csúcsmodellje. Olybá tűnik, hogy az évről évre kiadott frissítések egyik meghatározó pontját a kamera és a kijelző képezi. A Samsung igyekszik megfelelni a játékosok által felsorakoztatott igényeknek és a kamerát aktívan használó felhasználóknak is.

A Samsung ki is hangsúlyozta konferenciáján, hogy a felhasználók új telefon vásárlási igényét leginkább az azokban rejlő új kamerák határozzák meg. A kevés fényben és mozgás közben készített homályos képek elég kiábrándítóak és erre ad megoldást a Galaxy S 20.

A kötelező hardwar-es frissítések mellett a legszembetűnőbb és említésre méltó újítás a 120 Hz-es képfrissítésű AMOLED kijelző, aminek értéke kétszer nagyobb, mint eddig volt a telefonokban. Ez főleg a kijelzőn megjelenő tartalmak megtekintésekor feltűnő újítás. A tartalmak ennek hatására folytonosabbak és kisimultabbak. Mivel gyorsabban frissül a kijelzőn látható kép, ezért a játékosok is kiemelt lelkesedéssel fogják preferálni ezt az újítást.

Samsung Galaxy S20 ultra 100 szoros nagyítás

Egy másik, szintén a játékosok számára fejlesztett újítás a 240 Hz érzékenységű érintőfelület. Ez egy akciós FPS típusú játéknál hasznos és előnyös a gyors és határozott ellentámadás kialakításáért. Ha pontosan azt a mozdulatot és akkor végzi a telefon, amikor a felhasználó ütemezi, akkor nagyobb valószínűséggel jön ki nyertesként egy esetleges játékbeli offenzíva esetén.

Érdemes megemlíteni még az ultrában elérhető 108 megapixeles szenzort, valamint a periszkópos zoomolást, melynél 100szoros nagyításig elmehetünk.

A telefonok 325 ezer Ft-tól 484 ezer Ft-ig terjednek, annak függvényében, hogy a potenciális vásárló a S20-at, S20 Plust, vagy az S20 ultrát válassza.

Posztolva a következő kategóriába Mobil

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>