OnePlus 9 Pro ízelítő

A gyártó Twitter oldala képeket közölt az új telefonról.

A OnePlus 9 alapmodell bejelentése heteken belül várható, de a cég már a Pro verzió ízelítőit adja ki.

A OnePlus UK Twitter fiók március 15-én rakott ki ízelítő fotókat a következő csúcsmobiljukról. A fotókból kiderül, hogy egy új, Morning Mist névre hallgató, szürkés színvariációt is lehet majd választani.

A képeket látható kamera modult már láttuk egy korábbi marketing fotón, de ilyen részletesen, most először nyertünk bepillantást, hogy hogyan fog kinézni az új készülék. A Morning Mist szín a képek alapján egy szürkés fehér üveg hátlap. Nehéz megmondani, hogy ez a telefon tényleges színe, vagy csak a havas háttér visszaverődése miatt látszik ilyennek, de az biztos, hogy ezt a színt még nem láthattuk a gyártó mobiljain.

Továbbá látszik, hogy a készülék kijelzője lekerekített szélekkel rendelkezik. A kamera modul 4 lencsét foglal magában és a Hasselbland logót is látjuk rajta. Eddigi értesüléseink szerint a telefonban egy Sony IMX789 szenzor lesz és egy ultra széles kamera is lesz rajta.

A OnePlus cég partnerkapcsolatba lépett a híres Hasselbland kameragyártó céggel, annak érdekében, hogy a telefonok minél természetesebb színképet adjanak vissza.

Mit várhatunk még?

Nemrég láttunk három új színt a OnePlus 9 alapmodell marketingfotóin, de azok nem tartalmazták a most bemutatott Morning Mist variációt. Ez azt jelentheti, hogy a cég még sok mindennel készül a telefonok bejelentésekkor.

Március 23-án lesz a telefonok bemutatórendezvénye, akkor tudjuk majd meg a pontos részleteket.

Kiemelt kép: OnePlus UK Twitter

Posztolva a következő kategóriába Mobil, Tech

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>