Samsung Galaxy Note 21 visszavonva

Ez még nem a Note széria vége.

A Samsung Galaxy Note 21 hetek óta címlapon van, sokak szerint a Samsung abbahagyja a Note széria fejlesztését. A jelenlegi az, hogy nem ér véget a cég sikeres modellsorozata, de új Note megjelenés nem várható idén.

A Samsung részvényeseinek szóló konferenciáján Dj Koh, társ-vezérigazgató, beszélt arról, hogy beszállítóik nem tudnak elegendő félvezetőt biztosítani a cégnek, ezzel lassítva a processzorgyártást.

Továbbá, Koh kiemelte, hogy idén nem várható egy új csúcsmodell megjelenése, ugyanis ezeknek a mobilnak a fejlesztése nagy teher a Samsung számára.


Kép: LetsGoDigital

Mi várható jövőre?

A szóvívő kiemelte, hogy a Note széria nem kerül visszavonásra, de idén nem valószínű egy új készülék. A jövőre megjelenő új Note telefon valószínűleg Galaxy Note 22 lesz.

Koh kifejtette, hogy az alapanyaghiány az IT szektor minden területét érinti. Egyelőre nincs komoly probléma, és az eddigi tendenciákat figyelve, valószínű, hogy pár hónapon belül helyreáll a helyzet. Viszont, ha a hiány tovább tart, mint ahogy tervezték, akkor áremelkedésre lehet számítani.

Apple

A fent említett készlethiány érintette az iPhone 12-t is. A megjelenést követő első hónapokban nehéz volt hozzájutni egy példányhoz. Lehet, hogy a Samsung azért halasztja el az új mobil kiadását, hogy ne legyen az a kellemetlen helyzet, hogy a piacon van egy termék, viszont hozzájutni nem tudnak az emberek.

Kiemelt kép: techradar.com

Posztolva a következő kategóriába Mobil, Tech

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>