Újít a Google a mobilos keresésekben

Megújul a Google kereső okostelefonokon.

Új funkciót vezet be a keresőóriás az okos telefonok platformján történő keresések során. Közismert, hogy az internetes keresések első tíz találata a mérvadó, mivel a második oldal találatait kevés alkalommal nyitják meg a felhasználók, így a megtekintések száma a top 10 között oszlik el.

Ezen kíván most változtatni a Google, amit először Amerikában tesztelnek Android és iOS eszközökön. A jól megszokott mód helyett, ahol a további találatok a lap alján történő lapozás segítségével érhető el, ezentúl tovább gördítés során töltődik majd be úgynevezett Ajax javascript metódus segítségével.

Ennek hatására megkönnyebbül a felhasználók keresési szokása és a további találatoknak is lesz lehetőségük a felhasználók látogatására és bizalmának elnyerésére.

Google mobil kereső
Google mobil kereső

A kényelmi funkció egyaránt szolgálja majd a tartalom fogyasztók és tartalom előállítók érdekeit, így mindkét fél jól jár majd. A folyamatos gördítés fokozza majd előreláthatólag a keresési élményeket.

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>