Az iPhone 14 Pro legjobb frissítése az iPhone 15-re is megjelenhet

Míg az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max esetében nagy változásokra számítunk a dizájnban, ugyanez nem igaz a normál iPhone 14-re vagy a pletykált iPhone 14 Max-ra. Lehet, hogy az Apple még egy évig ragaszkodik a jelenlegi dizájn-hoz az alapmodelleknél.

Ezt Ross Young (a kijelzővel kapcsolatos információk terén nagyszerű tapasztalatokkal rendelkező szivárogtató) állítja, aki szerint az iPhone 15 és az iPhone 15 Max képernyőmérete megegyezik majd az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max képernyőméretével.

Ez azt sugallja, hogy végleg eltűnik a kamera kivágás, azaz a notch, ahogy láttuk a kiszivárgott iPhone 14 Pro sorozatnál és a design változás valószínűleg valahogy megváltoztatja a képernyő méretét.

A 15 és 15 Max várhatóan ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint a 14 Pro és 14 Pro Max…May 10, 2022

Ross Young tette közzé a tweetet, ahol ő már összehasonlította a képernyő méretét az iPhone 14 Pro és Pro Max elődeikhez, így figyelembe veszi a szinte észrevehetetlenül kis különbség, ami a notch eltűnésében nyilvánul meg.

Ha tehát unod a notchot, de nem akarsz egy Pro modellre költeni, akkor lehet, hogy már nem tart sokáig, amíg az Apple egy neked megfelelő telefont dob piacra. Ennek ellenére ez csak egy személy állítása, és ez egy nagyon korai szivárgás, így egyelőre fenntartásokkal kezeljük.

Az egész iPhone 15 termékcsaládot notch-mentes kialakításra átállítani nagy és üdvözlendő lépés lenne az Apple részéről, de a vállalatnak ennél többet kell tennie, hogy az alapmodellek érdekessé váljanak.

A pletykák alapján szinte úgy tűnik, mintha az Apple nem tudna foglalkozni a hagyományos iPhone 14-gyel, míg az iPhone 14 Max az újdonság miatt marginálisan érdekesebb, de ugyanazokkal a problémákkal küzd.

Az egyik ilyen probléma a notch folyamatos jelenléte, de a kiszivárgások arra is utalnak, hogy ez a két telefon nem is fog új chipkészletet kapni. Így különösen az iPhone 14 aligha lehet több, mint egy újra kiadott iPhone 13.

Remélhetőleg az új dizájnra való áttérés – ha lesz ilyen – annak a jele, hogy az Apple nagyobb erőfeszítéseket tesz az iPhone 15-re. Bár még mindig jócskán lemaradhat az iPhone 15 Pro mögött, amely a hírek szerint periszkópos kamerával (amely 5x optikai zoomot kínál) és csak egy – nem pedig két – kivágással a kijelzőn állhat a következő generáció sorában.

forrás

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>