Archívum: január | 2016 | designdrOops!
Takáts Lilla 2016-01-04 Hozzászólások (0) Sokan szeretnék tudni a titkot: miért kap fel valamit az internet világa? Erre sajnos én sem tudom a választ, de azt igen, hogy a neten nagy sebességgel terjedő kedves figurának nagyon nagy sikere van manapsá
EGÉSZSÉGES-E A MAGYAR KONYHA? | Food&Wine
A magyar konyha pártolóinak hozzáállása változó: egyesek a hagyományőrzés miatt részesítik előnyben, mások a laktató voltát emelik ki, megint mások az erős ízeket kedvelik. Válasz: Egy nemzet konyhája történelmileg kialakult, igen összetett jelenség.
magyar konyha 2016 január - bdonline.hu
Karácsonyfa Kiállítás - Iparművészek karácsonyfái a Nagytétényi Kastélyban - 2016. december 19. - 2017. január 1-8. ... Magyar Konyha 2018. május.
magyar konyha balaton 2016
Magyar Konyha cikk. 2016-09-20. A Magyar Konyha 2015 májusi számában négy oldalas újságcikk jelent meg - F. Tóth Benedek tollából - a Szomor Ökofarm történetéről és jelenéről. Ugyanennek a számnak egy másik írása a Termelői Díjat kapott három díjazot
Magyar konyha - Utolsó megjegyzések
A füstölt pirospaprika, vagy ahogy világszerte ismerik a "Pimentón de la Vera", a spanyol konyha egyik legnépszerűbb fűszere, mely nagyon sok étel ízvilágának gazdagítására alkalmas. Már több mint 500 éve annak, hogy az Amerikából érkező fűszerpaprik
Olasz konyhaművészet – Wikipédia
Az olasz konyhaművészet az egyik legismertebb és legnépszerűbb szerte a világon. A fogások elkészítése nem kíván bonyolult konyhatechnikai ismereteket, nincs szükség különleges alapanyagokra - nélkülözhetetlen viszont az olívaolaj, a durva tengeri só
A tipikus magyar konyha… | Fűszer és Lélek
Mióta az IKEA hatalmas multinacionális céggé nőtte ki magát, azóta a helyi adottságokat is figyelembe veszik a tervezésnél. A mostani konyhabútor váltásnál is készült ilyen kutatás, amelyből kiderült milyen is a tipikus magyar konyha: 6-10 négyzetmét
Gyergyói Ízőrző: január 2016
2016. január 9., szombat Sólet Édesanyám mesélte, hogy 1940-ben Marosborgóra telepítették őket, mivel sokgyermekes család voltak, és az akkori magyar kormány nagy támogatást adott azoknak, akik vállalták, hogy román vidékre költöznek. Édesanyámék nyo
magyar konyha hete 2016
Tízéves a szatmári Magyar Kultúra Hete Utoljára módositva: 2016-01-25 10:10:42 Tóth-Páll Miklóssal, az Ady Endre Társaság elnökével, a Magyar Kultúra Hetének ötletgazdájával az eseménysorozat múltjával kapcsolatos érdekességekről, a mostani jubileumi
Archívum: január | 2016
Archívum: 2016 január | Az idei évben szeretném megmutatni, hogy mindenkinek fontos lehet egy-egy régi íz – azoknak is, akiket nem feltétlenül, vagy nem csak erről az oldalukról ismerünk.