Székely lap - Megbízható válaszok profiktól
Válogatott Székely linkek, ajánlók, leírások - Székely témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!...
Fakanálforgató tollforgató: Székely Konyha - új ...
Örömmel közlöm, hogy új gasztronómiai lapot sikerült összehoznunk Eszkimóval és Rékával, illetve Bíborka kolléganőmmel Székely Konyha címmel.Az új lap a Hargita Népe mellékleteként jelenik meg minden hónap harmadik keddjén, támogatója Hargita Megye T
Szekely termek
Válassz nálunk terméket, garantált öröm és a minőség!/div>Nézd meg a kollekciót
Kárpát- medencei konyha - Home | Facebook
Szekely Konyha. Food&Beverage Company. Befőzés,eltevés télire. Food&Beverage Company. Erdélyi Konyha. Specialty Grocery Store. Zsorika kreatív ötlettára. Personal Blog. 2020 a Kárpát-medencei Turizmus Éve. Local&Travel Website. Varázslat fakanállal.
Erdélyi krumplisaláta - Blogger
Hozzávalók: 75 dkg héjában főtt burgonya, 2 db keményre főtt tojás, 25 dkg aromás, savanykás alma, 2 dl tejföl, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 fejes saláta, 1 citrom, 1 teáskanál szárított kakukkfű, ízlés szerint só és törött fekete bors.
Kényeztető vasárnap: Székely gulyás - Motoros konyhája
Ami -a nevével ellentétben- se nem székely, se nem gulyás, de a miénk, eszméletlenül finom, imádjuk, bár sajnos eléggé kevesen készítjük így el. Ezt az ételt az erdélyi népi konyha nem is ismeri, és nem tartozik a gulyásfélék családjába sem. De akkor
Hagyományörző Erdélyi ízek | Nemzetikonyha
Szeretnénk minél több emberrel, köztük fiatalokkal, megismertetni a magyar konyha hol egyszerű, hol bonyolult, de mindenképpen nagyon finom és változatos ételeit, ezeknek az elkészítését.
Kezdőlap - Erdélyi Receptek
Kompótnak, szilvásgombócnak, levesnek és lekvárnak. Őszibarack-lekvár. Egyszerű finomság egyszerűen elkészítve.
Süssünk, főzzünk valamit!: Székely csorba
A húst kockára vágjuk, egy nagy fazékba helyezzük, felöntjük vízzel, és odatesszük főni. Ha felforrt a habját leszedjük, majd sóval, borssal és házi ételízesítővel fűszerezzük.
Rozi Erdélyi konyhája: 18 éves születésnapra Anitának
A blogon található összes kép és írás,saját tulajdonom,ezért ezeket, másolni, más oldalakon közzétenni, csak a forrás megjelölésével lehet, v agyis írsz pár sort és tovább utalsz a blogom címére, kattintható link megjelölésével.